the performance of technology

Over VIRO

Voor VIRO is het duidelijk dat de inzet en het gebruik van technologie het succes van de industrie bepalen.

Wij denken dat techniek altijd beter kan en dat grenzen verlegd kunnen worden. Hiervoor moeten de industriële organisaties beschikken over de juiste mensen, middelen en expertise.

Wij helpen organisaties technologisch beter te presteren door zowel expertise als capaciteit aan te bieden. Flexibel, betrokken en inspirerend.

Onze missie

Wij willen industriële organisaties ontzorgen en helpen beter te presteren door capaciteit en flexibiliteit te combineren met expertise en innovatie. Dit doen wij door organisaties uit te breiden met een flexibele schil van ingenieurs en door hen vanuit onze vestigingen te ondersteunen als kennis- en expertisecentra.

Wij bieden integrale projectoplossingen. Zowel binnen VIRO als samen met onze klanten ontwikkelen wij de professionals van de toekomst.

Onze kernwaarden

De bedrijfscultuur van VIRO wordt gedragen door onze vijf kernwaarden:

 • Menswaardig

  Heb aandacht en respect voor de ander

 • Integer

  Wees eerlijk en oprecht; zeg wat je doet, doe wat je zegt

 • Sprankelend

  Sta positief, opgewekt, levendig en dynamisch in je omgeving

 • Creërend

  Bedenk iets dat nieuw is en probeer daarmee grenzen te verleggen

 • Stijlvol

  Toon je goede smaak; heb oog voor detail, op zowel inhoud als vorm

Kwaliteit

VIRO heeft de grootste aandacht voor de kwaliteit van haar werkprocessen. ISO 9001 is de basis van onze (project)organisatie. Daarnaast hanteren we onze eigen Quality Assurance (QA) programma’s. Desgewenst werken we volgens de kwaliteitssystemen van onze klanten.

In het kader van veiligheid, arbo en milieu heeft VIRO het VCA**-systeem geïmplementeerd. Ook beschikken we over het betrouwbaarheidskenmerk NEN-4400-1.

V-model

VIRO’s basis werkmethodiek voor de aanpak van projecten is het V-model. Een eenvoudig en overzichtelijk model waarbij op een hoog niveau begonnen wordt en een project handelbaar gemaakt wordt door het op te delen in telkens kleinere subsystemen, modules tot op het laagste niveau; componenten. Zodra het project op dit niveau uitgewerkt is begint de realisatie waarbij het project weer in elkaar gezet wordt van componenten naar modules naar systemen tot uiteindelijk de inbedrijf name van het systeem op locatie bij onze klant.

Directie en management

1
2
3
4
Martin Dibbets

Martin Dibbets

Directeur Nederland / Vestigingsleider Vlaardingen
Roel Tang

Roel Tang

Vestigingsleider Arnhem
Hardy Meuwissen

Hardy Meuwissen

Vestigingsleider Echt
Dirk van der Bijl

Dirk van der Bijl

Vestigingsleider Groningen
Jacob Vlasma

Jacob Vlasma

Vestigingsleider Hengelo
André Scheer

André Scheer

Directeur Duitsland en Oostenrijk / Vestigingsleider Osnabrück (D)
Reinhard Anesi

Reinhard Anesi

Vestigingsleider München (D) en Graz (AT)

Geïnteresseerd? Ons team staat graag voor u klaar. Neem contact op met de dichtstbijzijnde VIRO vestiging bij u in de buurt.

© Copyright - VIRO | the performance of technology