Recruiter Janine Toerse stelt zich voor

Janine Toerse

In september ben ik gestart bij VIRO vestiging Hengelo in de functie van recruiter. Hiervoor heb ik 17 jaar gewerkt bij Randstad. In die baan heb ik al veel mensen mogen bemiddelen naar een nieuwe baan, maar tegelijkertijd ook bedrijven geholpen met het vinden van het juiste personeel. Tijdens die jaren heb ik veel bedrijven van binnen gezien, al snel ontdekte ik dat techniek mijn interesse heeft. Dus bij VIRO hoop ik mijn belangstelling voor mensen en techniek te kunnen combineren. Ik ben erg blij dat ik na al die jaren deze stap heb gezet, ik voelde me meteen op mijn plek hier en ik heb er het volste vertrouwen dat ik hier een mooie tijd ga beleven met mijn collega’s! Misschien binnenkort ook wel met jou?

Binnen ons bedrijf zijn er volop mooie mogelijkheden voor stages, afstudeerplekken en natuurlijk uiteindelijk ook banen waarbij jouw wensen en ontwikkeling belangrijke factoren zijn.

Op onze site staan de actuele vacatures, maar ik  sta je ook graag persoonlijk te woord voor meer informatie en mogelijkheden naast de bestaande vacatures.

Graag ontmoet ik jou! Ik vertel je graag meer over je mogelijkheden bij VIRO.

Janine Toerse
T +31 74 8504000
E j.toerse@viro.nl

Ook kun je contact opnemen met mijn collega:

Maureen Keemers-Wigger
T +31 74 8504000
E m.wigger@viro.nl