VIRO Familiedag

VIRO wil graag iets betekenen voor de gezinnen van medewerkers. Hun betrokkenheid en vitaliteit staan bij VIRO hoog in het vaandel. Ieder jaar wordt in het voorjaar voor alle medewerkers, partners en (klein)kinderen een onvergetelijke Familiedag georganiseerd waarin sport, spel en ontspanning centraal staan en waarbij meedoen uiteraard belangrijker is dan winnen.

De Familiedag heeft een sportief tintje maar biedt naast sport veel andere ontspannende activiteiten waar het hele gezin van jong tot oud, van sportief tot minder sportief aan kan meedoen.

Deze compleet verzorgde Familiedag wordt op de derde zaterdag van juni georganiseerd op sportcentrum Papendal in Arnhem en is voor veel medewerkers en hun gezinnen inmiddels een dag waar met veel enthousiasme naar wordt uitgekeken.

VIRO Familiedag 2019

De jaarlijkse Familiedag voor alle VIRO collega’s en hun familie had dit jaar het thema ‘op de camping’. Kortom een dag vol sport, spel, gezelligheid en amusement.

VIRO Familiedag 2015

Op 20 juni 2015 vond voor de vierde keer op rij de VIRO Familiedag plaats. Een dag voor collega’s en familie in het teken van gezelligheid en sportiviteit.