VIRO ook interessant voor stagiairs en afstudeerders

stagiairs

Ik ben Justin Markvoort uit Bathmen en ik ben 19 jaar. Ik zit nu in het 3e jaar van de opleiding Werktuigbouwkunde aan het Saxion in Enschede en loop tot begin februari stage op de afdeling Werktuigbouwkunde bij VIRO. Op dit moment werk ik aan kleine opdrachten voor een lopend project voor een klant in de semiconductor industrie waarbij ik kennis heb gemaakt met Creo software. Ik kende dit pakket nog niet maar het lukt mij inmiddels vrij goed om hier mee te tekenen. Deze stage is dus erg leerzaam. In Creo help ik mee aan de M5-tool. Ik ben bezig met de ontwikkeling van een frame waar alle gereedschappen in komen te hangen en de bracing die om de tool heen komt. Het is de bedoeling dat ik hierna drie grotere opdrachten zelfstandig voor ga uitvoeren.

Ik vind VIRO een prettig bedrijf om stage te lopen.

Ik werk mee aan interessante projecten waarbij ik veel leer en goed geholpen wordt door mijn collega’s op de afdeling!